Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

МАРИЈИ КОЛАРЕВИЋ (2а) УРУЧЕНА СТИПЕНДИЈА МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА НА СВЕЧАНОСТИ У БЕОГРАДУ НА КАЛЕМЕГДАНУ

У Београду су 28.марта 2017. године уручени уговори стипендистима Министарства омладине и спорта у Влади Републике Србије.

 

Међу стипендистима је и ученица  Гимназије „Бранко Радичевић“ Марија Коларевић (2а). Марија је добила стипендију због изванредних резултата у стрељаштву.

 

Стипендија је уручена на свечаности која је уприличена на Калемегданској тврђави, по прелепом дану и у атмосфери у којој су уживали и најбољи спортисти, средњошколци и студенти из Србије. Међу њима и наша Марија.

 

На свечаности је говорио Вања Удовичић, министар омладине и спорта.

 

  

Марија је члан Стрељачког клуба „Јединство“ из Старе Пазове, постиже изванредне резултате на националним такмичењима, члан је репрезентације Србије, а у школском спорту је такође најбоља у Србији. Одличан је ученик Гимназије, има све петице, вредна, марљива, примерног понашања, узорна гимназијалка.

 

Стипендија, која износи око 40.000 динара месечно, је начин да се афирмишу и мотивишу ђаци, за радне навике, за посвећеност,  редован рад и одличне резултате које постижу.  Марија је много пута донела радост и понос у нашу школу. Драго нам је што је њен квалитет препознат и на националном нивоу и што је један од добитника ове значајне стипендије!

 

ЧЕСТИТАМО МАРИЈИ КОЛАРЕВИЋ НА СТИПЕНДИЈИ!

БРАВО МАРИЈА, САМО ТАКО НАСТАВИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук