Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

„Дупла круна“ за Марију Коларевић (2а) – велики успех наше ученице на првенству Војводине у стрерљаштву

Првенство Војводине у стрељаштву је одржано у Новом Саду 05. марта 2017. године. Такмичење се одвијало у различитим категоријама уз учешће великог броја такмичара а протекло је у знаку резултата које је постигла Марија Коларевић, ученица 2а Гимназије „Бранко Радичевић“.

Марије се као члан Стрељашког клуба „Јединство“ из Старе Пазове такмичила у две категорије: ваздушном пушком у конкуренцији и јуниорки и сениорки.

 Победила је и добила златну медаљу у обе категорије. У омладинском надметању  је  такође остварила изванредан резултат, погодила је 398 кругова.

То је чини најуспешнијим тамичарем на Првенству Војоводине.

Марија Коларевић већ неколико година остварује сјајне резултате на националним и регионалним такмичењима у стрељаштву. Марија је свакодневно на тренинзима, вредно вежба али и поред тога је одлична и примерна ученица. Из свих наставних предмета има петице, чиме доказује да се школске и спортске обавезе могу уклопити.

Гимназија је са великом радошћу примила вест да је Марија најбоља стрелкиња Војводине, поносни смо што имамо такву ученицу!

Честитамо Марији, желимо јој да настави са освајањем златних медаља на такмичењима која следе…

БРАВО МАРИЈА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук