Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Матуранти и професори посетили Сајам образовања „Путокази“ – Нови Сад

У уторак 07. марта 2017. године ученици  Гимназије „Бранко Радичевић“ су посетили 12. Сајам образовања „Путокази“ у Новом Саду.

Од 93 матураната у Нови Сад их је ишло 46, са професорима и  одељењским старешинама.

На Сајму су излагале многе високошколске установе из Новог Сада, Панчева, Београда, Сомбора…

 

Ученици 4 разреда Гимназије су већ одлучили шта ће да студирају, спремај се за пријемни испит. Ово је била прилика да се непосредно сретну са професорима и студентима факултета који планирају да упишу од којих су могли добити конкретне савете и сугестије.

  

У време трајања Сајма (06.03.-08.03.2017.) организоване су и едукације за наставнике. Једна од њих је и о новим методама наставе српског језика и књижевности којој су присуствовале професорке српског језика у нашој Гимназији, Сандра Фабиан и Сандра Дроњак.

 

Са ученицима су ишле  Душанка Галечић, професор информатике, Сандра Дроњак, професор српског језика и књижевности, Весна Смуђа, професор информатике, одељењски старешина 4ц, Људмила Ракочевић, професор филозофије, одељењски сатрешина 4б, Сандра Фабиан, професор српског језика и књижевности, одељењски старешина 4д.

Гимназиија „Бранко Радичевић“ је учествовала на конкурсу Покрајнског секретаријата за образовање, прописе,управу и националне мањине-националне заједнице. Тако да је аутобуски превоз ученика и професора  до Новог Сада и посету  Сајму образовања „Путокази“ је финансирао овај  Покрајнски секретаријат, на чему им се захваљујемо.

 

                                                               Тим за каријерно вођење и саветовање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук