Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Ивана Марковић професорка наше Гимназије проглашена за најбољег наставника физичког васпитања општине Стара Пазова

У Старој Пазови је 23. јануара 2017. године уприличена свечаност где су награђени најбољи спортисти и спортски радници у 2016. години са територије  општине Стара Пазова.

 

Ивана Марковић, професорка физичког васпитања у Гимназији „Бранко Радичевић“ је добила признање као најбољи наставник физичког васпитања свих школа (основних и средњих) на територији општине Стара Пазова у 2016. години.

 

Професорка Ивана је ово признање добила због изузетних спортских резултата ученика наше школе протекле године. У олимпијској 2016. години ученици наше Гимназије  су учествовали на 10. Олимписјким играма за ученике одржаним у Врању. Тамо су се такмичили  у стрељаштву, каратеу и стоном тенису.  Постигли су  изванредне резултате, освојили су неколико медаља.  За олимпијаду их је припремала професорка Ивана.

 

 Сјајни  резултати наших ђака на спортским такмичењима сврстали су их у ред најбољих у Србији. Њиховом успеху је допринела и професорка Ивана, која их је храбрила, радила са њима, тренирала и пратила на такмичењима.

 

Признање, диплому и пехар Ивани Марковић је уручио Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова. На свечаности су уручена признања најбољим поједнцима и клубовима а приказан је и десетоминутни филм где су сумирани сви спортски резултати постигнути у 2016. години, у које  спадају и успеси ученика Гимназије. Избор најбољих спортиста је традиционална акција коју спроводе Општина Стара Пазова и Радио телевизија Стара Пазова.

 

Гимназија „Бранко Радичевић“  деценијама постиже  изузетне спортске резултате на државном нивоу у многим дисциплинама (фудбал, кошарка, шах, карате…) а посвећеност наставника физичког још више мотивише ученике да вредно тренирају и припремају се за такмичења.

 

 Награда коју је Ивана Марковић добила као најбољи наставник физичког у старопазовачкој општини је велики успех и подстицај за још већи рад и будуће успехе.

ЧЕСТИТАМО ИВАНИ МАРКОВИЋ.

ЖЕЛИМО ДА И УБУДУЋЕ БУДЕ УСПЕШНА ДОНОСИ МЕДАЉЕ СА ТАКМИЧЕЊА,  РАДОСТ И ПОНОС У НАШУ ГИМНАЗИЈУ.

Б Р А В О!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук