Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

БОГДАН ИВАНЧЕВИЋ (2Д) УЧЕСТВОВАО НА „ЦЕРСКОМ МАРШУ“ 38 КИЛОМЕТАРА П Р Е Ц И М А У Ч А С Т

У недељу 14. августа 2016. године одржан је седми по реди ЦЕРСКИ МАРШ. Марш се одржава ради обележавања годишњице Церске битке. Марш је окупио велики број људи, највише младих који су дошли из целе Србије, њих око 1300.

Марш је кренуо из Шапца а одредиште је Текериш, што је раздаљина од 38 километара.

cerski mars 4cerski marš 3Овогодишњи Церски Марш је окупио и велики број младих људи а међу њима је и ученик Гимназије „Бранко Радичевић“ Богдан Иванчевић (2д).

Богдану ово није први Церски Марш, учестрвовао је и ранијих година. Са својим вршњацима и познаницима препешачио је ову маршуту, од Шапца до Текериша.

cerski mars 5cerski mars 2

Ово је манифестација која постаје традиционална, под слоганом ПРЕЦИМА У ЧАСТ окупља све већи број учесника, највише младих, који на овај начин, одају почаст и поштовање онима који су ратовали и гинули за слободу свог народа.  Овогодишњим Маршом се обележава 102 године од Церске битке, а посвећена је војводи Степи Степановићу.

cerski maršcerski marš 1

Честитамо Богдану на учешћу у Церском маршу, велики је успех препешачити за свега неколико сати ову маршуту.

Богданово учешће на маратону Церски Марш показује да  ученици наше Гимназије имају широка интересовања која негују и ван наставе  и тако проширују  знања и вештине која стичу у школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук