Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПИЛОТ НЕНАД ЂОРЂЕВИЋ, НЕКАДАШЊИ УЧЕНИК НАШЕ ГИМНАЗИЈЕ, ДОВЕЗАО СРПСКЕ ОЛИМПИЈЦЕ У БЕОГРАД

У УТОРАК 23. АВГУСТА 2016. ГОДИНЕ ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ЧЕКАЛА СПОРТИСТЕ КОЈИ СУ НАСТУПАЛИ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА У БРАЗИЛУ У РИУ ДЕ ЖЕНЕИРУ.

Српски спортисти су у Србију летели преко Дубаија, где су прседали и довезли се летом ФЛАЈ ДУБАИЈА.

Летом је пилотирао Ненад Ђорђевић, некадашњи ученик Гимназије „Бранко Радичевић“.  Ненад је још као ђак наше школе маштао да постане пилот, по завршетку Гимназије, 1996. године,  уписао је Пилотску академију у Вршцу, где је и дипломирао. Уследила је веома успешна пилотска калријера, Ненад је радио у неколико земаља, усавршавао се и  напредовао.

Његова каријера је пример како се дечачки снови претварају у стварност,  а осмех на његовом лицу показује са којим задовољством  обавља свој посао. Фотографије са лета којим је вратио наше олимпијце у Београд су освануле у многим медијима.

Гимназија се поноси успесима својих некадашњих ученика, пример Ненада Ђорђевића, је поука за све наше ђаке  да  воља, марљивост и  упорност помажу сновима да се остваре а људима да се отисну високо и далеко, и то са осмехом на лицу. Као Ненад на овој фотографији   где је  са копилотом Марком Бубалом.   

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук