Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

УЧЕНИЦИ 1 РАЗРЕДА, АНАБЕЛА, МАЈА И СЕРГЕЈ ПОСЕТИЛИ ОПШТИНУ СТАРА ПАЗОВА

У општини Стара Пазова уприличен је сусрет за  најуспешније ученике  девет основних школа који су награђени путовањем на грчко острво Крф.

Присутни су били ученици који су својим изузетним резултатима на такмичењима, смотрама, турнирима или неким другим активностима заслужили ову награду. Овом скупу су поред ученика присуствовали и родитељи ђака, а свима се обратио Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова.

Позвани су и ученици Гимназије „Бранко Радичевић“ Маја Живановић (1а), Анабела Стошић (1а) и Сергеј Савић (1а). Гимназијалци су се иако је ђачки распуст у току, радо одазвали те су причали о својим искуствима са овог путовања. Они  су као најуспешнији ђаци својих школа (Маја „Милан Хаџић“ Војка, Анабела „Херој Јанко Чмелик“ Стара Пазова и Сергеј „Бошко Палковљевић Пинки“ Стара Пазова) прошле године боравили на Крфу па су пренели своје утиске. Говорили су о томе колико је ово путовање занимљиво и поучно а својим нешто млађим вршњацима су дали и пар савета и сугестија.

krf

Путовање „Стопама наших предака“ организује „Светосавско звонце“ званично гласило Српске православне цркве, а са осмацима наше општине биће и ђаци из Републике Српске и Црне Горе.

Ученици путују половином августа. Желимо им срећан пут, пријатан боравак на Крфу. Сигурни смо да су им речи наших ђака, Маје, Анабеле и Сергеја помогле и да ће по повратку као и ова наша три ученика, наставити да ређају успехе у наставним и ваннставним активностима. Оснажени оним што доживе и науче на Крфу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук