Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ГИМНАЗИЈА У ПРОЈЕКТУ О УСПОСТАВЉАЊУ СИСТЕМА ПРАЋЕЊА КАРИЈЕРЕ УЧЕНИКА ПО ЗАВРШЕТКУ ШКОЛОВАЊА

Гимназија „Бранко Радичевић“  у континуитету, више деценија, спроводи активности каријерног вођења и саветовања. Многобројне активности које се спроводе у школи имају за циљ да се матуранти оспособе да донесу исправну одлуку о свом будућем занимању.

Гимназија покушава да направи базу података о успешности полагања пријемних испита за више школе и факултете и о даљем напредовању на студијама. Гимназија се зато укључила у пројекат „Успостављање система праћења каријере ученика након завршетка средње школе“.  У пројекту учествује 14 средњих школа/гимназија са територије АП Војводина. Једна од тих школа је и наша Гимназија.

kocka 3Гимназију је у четвртак 19. маја 2016.године посетила  др Станислава Попов, психолог, која је направила увид у активности каријерног вођења у нашој школи и обавила разговор са координатором Тима за каријерно вођење, Људмилом Ракочевић, професорком филозофије.

kocka 1Пројекат „Успостављање система праћења каријере ученика након завршетка средње школе“ спроводи НВО Коцкa и подржан је од стране Solidar Suissa у Србији.

 

                                                                                                Тим за каријерно вођење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук