Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПРЕВЕНТИВНА АКЦИЈА МУП-А МАТУРА 2015/2016 г. – ПРЕДАВАЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ 4.РАЗРЕДА

 savka 2Министартво унутрашњих послова Републике Србије спроводи пакцију МАТУРА 2015/2016 године, са циљем да се ђацима завршних разреда средњих школа предоче све последице брзе вожње, и других непожељних појава које могу довести до трагичних последица.

savka 1Гимназија „Бранко Радичевић“ је укључена у ову акцију,  школу је посетила Савка Ђорђић, командир полиције из Старе Пазове. Она је у сва четири одељења матураната говорила о непожељним  облицима понашања којима млади њиховог узраста, посебно у ово доба године, када се завршава средња школа, могу бити склони. Апеловала је на матуранте да буду разумни и умерени у свему, када возе аутомобиле, када прослављају неки догађај, веселе се са вршњацима… Предочила им је и фаталне последице непажње и препоручила да воде рачуна о свом понашању, личној безбедности себе и својих најближих.

Акција МАТУРАНТИ 2015/2016. године се спроводи у целој Србији и има превентивни карактер.

Захваљујемо се Савки Ђорђић, некадашњој ученици наше  Гимназије,  која је врло разложно и убедљиво говорила матурантима. Матуранти  су је с пажњом слушали, сигурни смо да ће  своју зрелост исказати и тиме што ће уважити и поштовати аргументе које су сазнали на овим предавањима.

                                               

                                                                                                              Тим за безбедност и здравље на раду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук