Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НАШИ МАТУРАНТИ ИГРАЈУ У ПЕТАК 20. МАЈА НА ГРАДСКОМ ТРГУ У СТАРОЈ ПАЗОВИ -ПЛЕС ЗА ГИНИСА

Као и претходних година матуранти гимназије „Бранко Радичевић“ се спремају за матурантски плес. Ове године ће наступати на Тргу др Зорана Ђинђића у Старој Пазови, у петак, 20. маја 2016.године у 12. сати.  Директан пренос ове манифестације ће бити на радиу 202, а осим школа из многих градова широм Србије, плесаће и матуранти из скоро свих земаља Европе. Ово је плес за Гиниса, планира се обарање светског рекорда!

ПАРАДА МАТУРАНАТА који се завршава матурантским плесом је у нашој Гимназији постала већ традиција. Нашу матуранти се прикључују тог дана стотинама и хиљадама својих вршњака из Србије  и других земаља у овој једниственој манифестацији. Тако обележавају крај свог гимназијског школовања, које се завршава 25. маја 2016. године.

Парада матураната је планирана за 10 сати а у 12 сати  ће отплесати оно што су вежбали, пред својим друговима, професорима, родитељима, пријатељима…

Ђаци већ неколико седмица увежбавају, а припрема их Светлана Инђић, професор физике. Ове године се плеше кадрил, на музику Штраусове оперете СЛЕПИ МИШ.

Матурантски плес је акција коју Гимназија спроводи у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Стара Пазова.

ПОЗИВАМО СВЕ САДАШЊЕ, БИВШЕ И БУДУЋЕ УЧЕНИКЕ, РОДИТЕЉЕ И ПРИЈАТЕЉЕ ГИМНАЗИЈЕ ДА ДОЂУ НА ГРАДАСКИ ТРГ У СТАРУ ПАЗОВУ У ПЕТАК 20 МАЈА НА МАТУРАНТСКИ ПЛЕС.

ДОБРО ДОШЛИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук