Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НЕКАДАШЊИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ПРОСЛАВИЛИ П Е Т ГОДИНА МАТУРЕ

У петак, 13 маја 2016. Године,око 80 бивших ученика гимназије“Бранко Радичевић“ се састало да би обележеили пет година од матуре. Ово је први сусрет након завршетка школовања, а некадашљи гимназијалци су се расположени и насмејани окупили у школском дворишту.

Њихове одељењске старешине су затим у учионицама обавили прозивку, те су су се некадашњи ђаци на овај начин вратили у гимназијске дане, којих се врло радо присећају.

То је била прилика да се сумира протеклих пет година, неки су се могли похвалити стеченим факултетским дипломама, неки су при завршетку студија…

Прослава се наставила у ресторану Атина у Старој Пазови, где су се до касно у ноћ некадашњи ученици гимназије „Бранко Радичевић“ са сетом и радошћу присећали дана у школи, смејали се ђачким договштинама, препричавали неке догађаје, причали о својим студентским данима, професионалним анагжовањима, играли, певали, са својим школским друговима и професорима.

Са ђацима су биле и њихове одељењске стрешине:Светлана Инђић, професор физике – 4а, Душанка Галечић, професор рачунарства и информатике – 4б, Јасна Павловић Анић, педагог и Ирена Кузмановић, професор немачког језика – 4ц и Драган Крстић, професор енглеског језика – 4д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук