Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ВИСОКА ШКОЛА ЕЛЕКТРОТЕХНИКЕ И ПРОГРАМИРАЊА – ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА МАТУРАНТЕ

Ученицима четвртог разреда гимназије „Бранко Радичевић“  07. априла 2016. године презентован је рад Високе  школе електротехнике и програмирања   струковних студија из Београда.

Ова школа нуди одличне услове студирања на 6 смерова, који су сви једнако атрактивни и нуде високу запошљивот. То је државна образовна установа, има  традицију, опремљена  је кабинетима са најмодернијом рачунарском опремом, а тренутно има око 220 студената.

 О школи су говорили Душан Чоко, некадашњи студент који сада ради као сарадник  и Сања Голубовић, асистент.

Ученици који су се интересовали за студирање електротехнике и програмерања су пажљиво одлсушали презентацију, подељен су им флајери, сазнали су доста корисних  информација о пријемном испиту, смеровима, сарадњи коју ова Школа има са другим институцијама.

 Презентација  је једна од активности које се у Гимназији континуирано спороводе у оквиру каријерног вођења и саветовања, како би се ученицима омогућило да донесу најбољу одлуку у погледу свог будућег занимања.

visa elektrotehnicka bg

Сања Голубовић и Душан Чеко су на  предсатвљању Високе школе електротехнике и програмирања, пружили  нашим ученицима доста информација и приближили им рад своје установе, на чему им се захваљујемо.

visa elektrotehnicka 2

                                                                                                              Тим за каријерно вођење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук