Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНЕ И ПОСЛОВНЕ СТУДИЈЕ – ПРЕЗЕНТАЦИЈА У НАШОЈ ШКОЛИ

У  Гимназији је 07. априла 2016. године одржана презентација ФАКУЛТЕТА ЗА ПРАВНЕ И ПОСЛОВНЕ СТУДИЈЕ ДР ЛАЗАР ВРКАТИЋ, из Новог Сада.

 

 

Овај факултет је акредитован од стране Министарства просвете,  науке и технолошког развоја Владе Републике Србије,  има неколико смерова. То су: право, безбедност и криминалистика, енглески језик, пословна психологија и психотерапија.

 О раду ове високошколске установе су говориле Анета Гутеша, стиденткиња мастер студија, Душица Зарић, студенткиња пословне психологије и Љиљана Драгутиновић, асистент, која је некад  и сама била студент овог факултета.  Нагласиле су да овај факултет поред  темељног теоријског знања пружа много могућности да се уз студирање обавља и радна пракса, што је будућим правницима, психолозима, криминолозима и филолозима веома драгоцено.

Ученици заинтересовани за неке од ових студијских група су добили још информација, које ће им свакако бити корисне приликом избора занимања и у припремама за полагање пријемног испита.

Захваљујемо се представницма Факултета за правне и пословне студије др Лазар Вркатић што су били у нашој Гимназији и упознали наше матуранте са радом ове високошколске установе.

Тим за каријерно вођење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук