Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ВИСОКА ЗДРАВСТВЕНА ШКОЛА „ВИСАН“ ПРЕДСТАВИЛА СВОЈ РАД У НАШОЈ ГИМНАЗИЈИ

Висока здравствено-санитарна школа струковних студија „Висан“ је представњена у гимназији „Бранко Радичевић“ 01. априла 2016. Године.

 

Милена Седларовић и Александар Стевановић су говорили о раду своје школе, информисали су ученике о смеровима, пријемном испиту и начину студирања.

 

Ученицима је приказан и десетоминутни филм о „Висану“.

 

Ова установа је акредитована од Министартва просвете науке и технолошког развоја Републике Србије и успешно ради већ десет година, налази се у Земуну.

 

Образује следећа занимања: струковно-санитарно еколошки инжењер, струковна медицинска сестра, струковни физиотерапеут, струковни фармацеут и струковни медицински радиолог.

 

На презентацији која је била веома садржајна и пријатна, наши ученици су сазнали много о могућностима запошљавања, међународној сарадњи коју ова установа годинама практикује, о десетогодишњој традицији, о могућностима да се школарине плаћају на 12 месечних рата…

 

 

Ученици четврте и треће године су били веома заинтересовани за рад ове установе и у великом броју су псиуствовали презентацију. 

 

Представници „Висана“ који су били гости наше Гимназије су ђацима уручили и пригодне поклоне.

 

Презентација високе школе струковних студија „Висан“  је једна у низу активности који се спроводе у оквиру кареијрног вођења и саветовања у нашој Гимназији.

 

Захваљујњмо се Милени Сердаловић и Александру Стевановићу из „Висана“ што су нашим ученицима омогућили да се на овај начин упознају са радом њихове школе.

 

 

Тим за каријерно вођење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук