Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Гимназија прославила Дан Светог Саве

27.01.2016. у Гимназији је одржан пригодни програм поводом Дана Светог Саве, славе свих школа у Србији. Програм су реализовали гимназијалци под руководством професорке српског језика и књижевности Љубице Ковачевић Инђић.

Ученици Гимназије, садашњи професори и професори у пензији као и сви запослени у њој, са уживањем су пратили смењивање рецитација и говора, музичко извођење и хорски наступ наших даровитих гимназијалаца.

Свештеник Срђан Ђурђевић благословио је нашу школу и пожелео успех и здравље свима.

Обележавањем Дана Светог Саве трудимо се да сачувамо успомену на великог просветитеља и првог српског архиепископа који је заслужан за оно што ми данас јесмо. Све школе у Србији славе данашњи дан и сећају се Светог Саве који својом духовном светлошћу вековима обасјава српски народ. Та светлост нека буде подстрек нашим ученицима да дају све од себе и имају што боље оцене, али пре свега, да негују духовне вредности и буду честити и добри људи.

Са жељом да се још много година састајемо истим поводом и да оно што је свето и добро никада не предамо забораву, Гимназија се захваљује свима који су присуствовали овој свечаности.

Професор српског језика и књижевности

Сандра Фабиан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук