Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ОСАМ НАШИ УЧЕНИКА ПОЗВАНО У ПЕТНИЦУ

Већ дуги низ година ученици гимназије „Бранко Радичевић“ са пуно успеха учествују у раду ИСТРАЖИВАЧКЕ   СТАНИЦЕ  ПЕТНИЦА.

Тако је и ове школске године.

Чак ОСАМ наших гимназијалаца је испунило критеријуме ове установе. Они су позвани да учествују у програмима за које су конкурисали и на тај начин добили прилику да са ескпертима и научним радницима који су им ментори, искажу своје стваралачке и креативне потенцијале из различитих дисциплина, друштвено-хуманистичких, природно-математичких и лингвистичких наука.

Ученици који су позвани у Петницу су: Филип Табаковић, 3ц, геологија, Дејан Станчевић, 2д, биомедицина, Милош Јовић, 4б, екологија-биохемија, Катарина Костић, 3а, антропологија, Никола Гашпарић, 1б, антропологија, Александар Радуловић, 4д, антропологија, Игор Миросављевић, 2д, историја и Гордана Марковић, 4а, хемија.

Радујемо се њиховом успеху, што су у великој конкуренцији успели да се својим способностима и знањем истакну на овај начин.

 Желимо им да у Петници много науче, извежбају своје вештине, истражују, још више развијају своје способности а интересовања усмеравају ка личном напредовању и општем добру.

ЧЕСТИТАМО ФИЛИПУ,  ДЕЈАНУ, МИЛОШУ, КАТАРИНИ, НИКОЛИ, АЛЕКСАНДРУ, ИГОРУ И ГОРДАНИ.

Фејсбук