Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ УЧЕНИКА РЕГОНАЛНОМ ЦЕНТРУ ЗА ТАЛЕНТЕ

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ТАЛЕНТЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ је огласио позив за пријављивање ученика за 2015.годину.

Кандидати за Центар су средњошколци који су веома заинтересовани и мотивисани   имају интересовања за поједине научне области. Они такође морају показати и таленат за изучавање и истраживање у областима које су одабрали.

Ученици који желе да се прикључе Центру треба да се пријаве ради идентификације надарености, што  се обавља преко педагошко-психолошког тестирања.

Области за коју се ђаци  могу пријавити су: математика, физика, хемија, биологија, информатика, српски језик, књижевност, књижевно стваралаштво, енглески језик, руски језик, историја, психологија и екологија.

Ученици гимназије „Бранко Радичевић“ у Старој Пазови годинама веома успешно учествују у раду Регионалног центра за таленте Сремски Карловци. Наши гимназијалци одлично ураде тестове, бирају различите области и у свим активностима Центра су ангажовани и успешни.

Сигурни смо да ће тако бити и ове године. Зато позивамо све заинтересоване гимназијалце да се пријаве, испитају своју надареност  и прикључе се Центру, што ће им омогућити да развијају своје таленте и напредују учећи на један другачији начин.

 

ГИМНАЗИЈАЛЦИ,

МОЖЕТЕ СЕ ПРИЈАВИТИ СВАКОГ ДАНА ОД 8. ДО 12. САТИ КОД ПСИХОЛОГА СНЕЖАНЕ ВУЈАЧИЋ.

 

РОК ЈЕ ПЕТАК, 30.ОКТОБАР 2015. ГОДИНЕ

Фејсбук