Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ФУДБАЛ НА ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ ЛИДО ДИ ЈЕСОЛА

Ученици трећег разреда Гимназије су боравили на екскурзији у Италији од 21.09. до 26. 09.2015. године.

 

Поред  обилазака знаменитости Сан Марина, Вероне, Болоље, Венеције и Трста ђаци су успели да организују и једну занимљиву утакмицу.

 

 Пар сати слободног времена, сунчано и пријатно после подне након обиласка Венеције ђаци су решили да проведу на плажи. Велика пешчана плажа у месту Лидо ди Јесоло  на педесетак метара од хотела је послужила као терен за фудбал. Професор физичког васпитања Мирослав Марковић је све организовао, брзо оформио две екипе, намештени су импровизовани голови и утакмица је могла да почне.

 

У великој борби надметали су се две екипе уз бурно навијање посматрача. Најактивнији су били ђаци из 3ц одељења. Остали ученици, а и професори су бодрили своје фаворите.

 

Утакмица је протекла у изузетној атмосфери, фер плеј играње и навијање су учинили овај догађај посебним. 

WP_20150925_021Уз море, на песку, по благом септембарском сунцу, на широкој, лепо уређеној плажи Лида ди Јесола, окружени живописним сунцобранима и још увек расцветалим лијандерима уживали су наши гимназијалци.

 

 

Овим  су још више обогатили иначе веома садржајну екскурзију, понеговали  своје дружење и међусобно уважавање, смејали  се и радовали овом непоновљивом доживљају!

 

 

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук