Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

TITLE

DESCRIPTION

ПРОСЛАВА 20 ГОДИНА МАТУРЕ

У петак 22. маја 2015.г. окупило се око 50 некадашњих ђака гимназије „Бранко Радичевић“  да обележи јубилеј – 20 година од завршетка школе.

Срели су се после тачно две деценије, расположени озарени и усхићени због поновнг дружења и срећни што се бар на кратко враћају у те лепе и безбрижне дане. Дипломирани правници, професори, учитељи, инжењери, приватни предузетници, архитекте, један потпуковник у Војсци Србије, један дипломирани глумац…Породични људи, родитељи, неки сад већ своју децу уписују у Гимназију…

У веселој атмосфери сећали су се својих гимназијских дана, професора, догодовштина са часова…

Генерација  гимназијалаца рођених 1976. године је по много чему  посебна. То је последња генерација у нашој школи која је имала два одељења  друштвено-језичког смера, (4ц и 4д). Одељења су била бројна, некад и преко 40 ученика, због великог прилива избеглог становништва из Хрватске и БИХ… Ово је била прва генерација ученика наше Гимназије која је путовала на екскурзију у иностранство у Грчку, 1994.године, што је тада била реткост за школарце у Србији.

Заједно са ученицима, који су  матурирали  1995, године,  окупили су се и њихове одељењске старешине, Јелица Врбајац, професорка физичког васпитања у пензији, разредна 4б, Гордана Миљковић, професорка француског језика, разредна 4д, која сада ради у Панчеву  и Људмила Ракочевић, професрока филозофије у Гимназији, разредна 4а.

Некадашњи гимназијалци, рођени 1976. године, матурирали 1995. су се окупили и дружили у Вили Атина у Старој Пазови.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук