Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НАГРАДА ЗА НАШЕГ УЧЕНИКА НА КОНКУРСУ „ЕВРОПСКИ ДНЕВНИК“-ПУТОВАЊЕ У ЕВРОПСКЕ ПРЕСТОНИЦЕ БУДИМПЕШТУ, ПРАГ И БЕЧ

Рад Николе Гашпарића ученика  3Б одељења један је од награђених у оквиру наградног конкурса за креативне и иновативне радове „Европски дневник“ Делегације Европске уније у Републици Србији.

Конкурс је расписан у децембру 2017. године, теме овогодишњег конкурса су биле: активно грађанство, здрав живот, превенција насиља, паметно учење, одржива економија и специјална тема за 2018. годину – Где прошлост сусреће будућност – 2018.година Европског културног наслеђа, којом се бавио и Никола. Његов рад је награђен у категорији литерарних радова.

Награђено је 20 радова у овиру 6 категорија , а награђени ученици и њихови ментори ће ићи на наградно путовање у Будимпешту, Праг и Беч од 10-17.маја 2018.године.

Ово је већ други пут да су ученици наше школе награђени на овом конкурсу. Прошле године су Маја Живановић, Сергеј Савић и Анабела Стошић били међу награђенима и  имали  су прилике да проведу 5 дана у Бечу.

Честиитамо Николи на изузетном раду који ће бити публикован у овогодишњем „Европском дневнику“ и Данијели Хавран, професорки ликовног васпитања која је била ментор.

Николи и професорки Данијели желимо срећан пут и да уживају у европским престоницама које ће ускоро обилазити на наградном путовању.

БРАВО НИКОЛА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук