Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

МАТУРАНТИ НА ЗИМСКОЈ ШКОЛИ ПРЕДУЗЕТНИШТВА

Зимска школа предузетништва је реализована 05. и 06. фебруара 2018. године, на Универзитету Сингидунум у Београду. Намењена је ученицима средњих школа, стручних и гимназија.

Ученици Гимназије „Бранко Радичевић“ су и ове године присуствовали школи предузетништва. Заједно са својим вршњацима из неколико београдских средњих школа и гимназија су током два дана слушали занимљиве предавања о предузетничким вештинама које би млади људи требало да развијају упоредо са стручним компетенцијама.

Школу је отворила проф.др. Горанка Кнежевић, декан Пословног факултета   Универзитета Сингидунум. Теме ове дводневне едукације су: Како до пословне идеје и како проверити њену изводљивост?, Успешна пословна комуникација-почнимо из почетка, Регрутовање и селекција запослених, Интернет маркетинг, Предузетник-менаџер-литер, Финансија за предузетнике.

Зимска школа предузетника се завршила поделом сертификата свим полазницима.

С обзиром да се у гимназијама не изучава наставни предмет предузетништво, наша школа се труди да ђацима омогући да се кроз оваква ектсрне манифестације сазнају нешто о предузетничким компетенцијама које би требало да поседују.

Ученици Гимназије, њих 15 који су похађали Зимску школу предузетништва су богатији за многа знања и вештине из ове области и надамо се да ће им то користити.

Са ђацима је током дводневне обуке била и Људмила Ракочевић, професор филозофије, координатор Тима за каријерно вођење и саветовање.

Људмила Ракочевић, професор филозофије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук