Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА УЧЕНИКЕ ПРВОГ РАЗРЕДА

Гимназија „Бранко Радичевић“ је у првом уписном кругу уписала свих 120 ученика у први разред.

 

За ученике и родитеље је организована свечаност поводом поласка у Гимназију 31. августа 2017. године у Великој сали Беле зграде у Старој Пазови, која је била препуна, дошли су  ђаци, родитељи, професори, стручне службе…

На свечаном пријему првака говорио је Мирослав Опавски, директор Гимназије који је ђацима и родитељима честитао почетак школовања у нашој школи, пожелео им добро здравље и пуно успеха у наставним активностима,  да напредују и укључе се у све облике рада у нашој школи. Гимназија је најважнији сегмент предуниверзитетског образовања, а колектив наше школе ће се трудити да оправда поверење ученика и родитеља, истакао је директор Мирослав Опавски.

 

Након тога су представљени разредне стрешине и обављена је прва прозивка. После тога су у школи одржани одељењски родитељски састанци, којима су присуствовали и ученици. Ђацима су уручени и пригодни поклони, школски прибор и материјал за рад са логом Гимназије.

Одељењске старешине су Јана Валент, професор математике, 1а, Људмила Ракочевић, професор филозофије, 1б, Весна Смуђа, професор рачунарства и информатике,1ц и Дуња Гајин, професор српског језика и књижевности, 1д.

ДРАГИ УЧЕНИЦИ, ЖЕЛИМО ВАМ СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ГИМНАЗИЈУ!

ДОБРО ДОШЛИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *