Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

УЧЕНИЦИ ОСМОГ РАЗРЕДА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „ХЕРОЈ ЈАНКО ЧМЕЛИК“ ПОСЕТИЛИ ГИМНАЗИЈУ

У четвртак, 11.05.2017. Гимназија „Бранко Радичевић“ била је домаћин заинтересованим ученицима осмог разреда Основне школе „Херој Јанко Чмелик“ из Старе Пазове.

 

Педагог наше школе, Снежана Инђић, одржала је презентацију у којој је представила најважније податке који се тичу уписа у Гимназију али и свега што чека будуће гимназијалце током четворогодишњег школовања. Уз педагога су биле и Снежана Вујачић, психолог школе, као и Весна Смуђа, професорка рачунарства и информатике.

 

Ученицима су предочене предности гимназије као школе која им омогућава да покушају да упишу било који факултет, с обзиром на то да је општег смера. Сазнали су и да су наши гимназијалци изузетно успешни на разним такмичењима, да се у школи негује тимски дух и подстицај за стално напредовање и усавршавање како ученика тако и наставника.

 

Годинама уназад Гимназија „Бранко Радичевић“ и Основна школа “Херој Јанко Чмелик“ имају успешну сарадњу, заједнички се трудимо да нашим ђацима обезбедимо што бољу основу за универзитетско образовање, да постану академски грађани али и културни и добри људи за које са поносом истичемо да су били ђаци наших школа.

 

Свим будућим средњошколцима желимо много успеха и среће приликом избора школе! Добро размотрите све могућности и донесите праву одлуку у складу са својим афинитетима а ако управо наша школа буде ваш избор – радујемо се поновном сусрету на упису!

 

        Тим за промоцију школе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук