Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ТРОДНЕВНА ОБУКА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ

У Старој Пазови је одржана трoдневна обука за наставнике и стручне сараднике средњих школа Срема посвећена каријерном вођењу и саветовању.

kvis-t-skНазви семинара је „Каријерно вођење и саветовање (КВиС) за средње стручне школе – од школе до посла“ а одржан је од 04- до 06 новембра 2016. године.

Семинар је окупио наставнике из средње стручних школа из Руме, Сремске Митровице, Инђије и Старе Пазове. Едукаторка је била Валерија Живковић, психолог, а обука је обављена  под покровитељством ГИЗ-а.

kvis-tehМноштво радионица, примера добре праксе, размена искустава, предочавања модела стручне праксе, пријатна и радна атмосфера у којој је радило око 30 средњошколских професора је веома подстицајно за све учеснике семинара. Међу њима су и професори Гимназије „Бранко Радичевић“, то су чланице Тима за каријерно вођење и саветовање наше школе, Снежана Инђић педагог и Људмила Ракочевић, професор филозофије.

Домаћин овог скупа је Техничка школа у Старој Пазови и захваљујемо им се на позиву. Без обзира што је семинар намењен стручним школа, сазнали смо много тога што је примењиво и у раду са ђацима у Гимназији.

 

Тим за каријерно вођење и саветовање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук